середа, 06 грудня 2017 16:06

У Росії диякон постачав наркотики в'язням

У Росії диякон постачав наркотики в'язням
Диякон доставляв за тиждень 150-200 грамів героїну. Фото: lostmind.ru

В Самарській області відкрили кримінальну справу на диякона самарського Свято-Воскресенського чоловічого монастиря. Його затримали при спробі передати партію героїну. Чоловік перебував у стані наркотичного сп'яніння у момент затримання.

Диякона затримали співробітники наркополіції спільно зі співробітниками виправної колонії, коли той перекидав на територію місця ув'язнення 50 грамів героїну, інформує ТАСС.

30-річний уродженець Уфи, за професією тесляр, став дияконом Російської православної церкви ще у 2009 році. Як він розповів, наркотики почав вживати у 2014 році. Тоді він тимчасово покинув монастир та влаштувався на роботу в фірму по складанню меблів.

Однак у 2015 році знову повернувся в монастир, а згодом отримав пропозицію від невідомої особи, яка телефоном представилась як "поп".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Священика звинуватили в падінні російської ракети в океан

Служителю церкви запропонували бути кур'єром на території колонії. За ці послуги чоловіку належали грошова винагорода і, власне, сам наркотик.

Відомо, що він доставляв за тиждень 150-200 грамів героїну: під'їжджав на таксі до колонії й перекидав згортки через паркан. Проте диякона затримали буквально через місяць такої "роботи".

Правоохоронці викрили механізм постачання наркотиків у Чернігівський слідчий ізолятор.

Зараз ви читаєте новину «У Росії диякон постачав наркотики в'язням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі