четвер, 04 січня 2018 09:42

У РФ підтвердили обстріл російської бази у Сирії та смерть двох військових

У РФ підтвердили обстріл російської бази у Сирії та смерть двох військових
Російська авіагрупа в Сирії у боєготовності і продовжує виконувати всі завдання за призначенням повністю. Фото: novostipmr.com

2 військовослужбовців загинули внаслідок мінометного обстрілу бойовиками аеродрому "Хмеймім" в Сирії 31 грудня.

Про це повідомило Міноборони РФ, передає "РИА-Новости". Зазначається: "31 грудня 2017 року з настанням темного часу доби аеродром "Хмеймім" піддався раптовому мінометному обстрілу мобільної диверсійної групи бойовиків. У результаті обстрілу двоє військовослужбовців загинули".

І наголошується, що "сирійськими органами безпеки проводяться заходи щодо пошуку і знищення причетних до атаки бойовиків, а також посилення режиму охорони прилеглої до авіабази території".

Також у відомстві назвали фейком повідомлення ЗМІ: "Повідомлення "Коммерсанта" про нібито "фактичне знищення" семи російських військових літаків на авіабазі Хмеймім - фейк".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На російській військовій базі знищили 7 літаків

Російська авіагрупа в Сирії у боєготовності і продовжує виконувати всі завдання за призначенням повністю, заявили у відомстві.

У сирійській провінції Ракка знайшли 2 поховання з кількома десятками тіл мирних жителів і солдатів урядових сил.
Людей вбили бойовики терористичної організації "Ісламська держава" (ІДІЛ), повідомляє AFP з посиланням на сирійське державне інформаційне агентство SANA.
Про поховання повідомили місцеві жителі.

Зараз ви читаєте новину «У РФ підтвердили обстріл російської бази у Сирії та смерть двох військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі