пʼятниця, 16 лютого 2018 22:22

Трамп через 3 місяці після народження сина завів роман із моделлю Playboy
5

Карен Макдугал, з якою Трамп мав роман
Фото: The Sun
Карен Макдугал, з якою Трамп мав роман
Карен Макдугал, з якою Трамп мав роман
Карен Макдугал, з якою Трамп мав роман
Карен Макдугал, з якою Трамп мав роман

Президент США Дональд Трамп мав роман у 2006 році роман із моделлю Playboy Карен Макдугал. Стосунки почалися за 3 місяці після того, як дружина Трампа Меланія народила сина Баррона.

Карен Макдугал у 1998 стала дівчиною року Playboy. У 1998. Трамп нібито познайомився з нею у маєтку Playboy на зйомках реаліті-шоу "Учень", стверджується у статті журналу The New Yorker.

"Я так нервувала! Я була вражена його розумом та шармом. Такий люб'язний чоловік. Ми говорили пару годин, а потім все почалось. Ми роздяглись та зайнялись сексом", - розповідає модель про перше побачення з Трампом.

Після сексу Трамп запропонував їй гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли про особисті подробиці подружжя Дональда та Меланії Трамп

"Я подивилася на нього (мені стало дуже сумно) і сказала: "Ні, дякую. Я не з таких дівчат. Я переспала з тобою, тому що ти мені сподобався. Не за гроші". Він відповів: "Ти особлива"", - пише Макдугал.

Сам Трамп цей роман заперечує.

"Це стара історія, що виходить за межі просто неправдивих новин. Президент заявляє, що ніколи не мав стосунків з Макдугал", - прокоментував статтю спікер Білого дому.

У матеріалі йдеться, що видавнича компанія American Media, Inc заплатила моделі $150 тис за право опублікувати історію за три місяці до виборів президента США у 2016 році. Книга не вийшла нібито за ініціативою голови компанії Девіда Пекера.

"Пекер дійсно вважав Трампа своїм другом. Ми ніколи не друкували ані слова про Трампа без його (Пекера) згоди", - розповів екс-головний редактор та підлеглий Пекера Джеррі Джордж.

Видавництво "Книголав" анонсувало вихід книжки американського журналіста Майкла Волффа "Вогонь і лють: всередині Білого дому Трампа" в Україні. До книгарень український переклад надійде у травні 2018 року.

Зараз ви читаєте новину «Трамп через 3 місяці після народження сина завів роман із моделлю Playboy». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі