понеділок, 19 лютого 2018 14:30

Створять спеціальний орган для боротьби з фашизмом

Створять спеціальний орган для боротьби з фашизмом
В уряді Польщі мають намір створити міжвідомчу групу для боротьби з проявами фашизму та інших тоталітарних ідеологій. Фото: sammit.kiev.ua

У понеділок в уряді Польщі мають намір створити міжвідомчу групу для боротьби з проявами фашизму та інших тоталітарних ідеологій, в яких має місце ненависть на тлі національних, етнічних, расових та конфесійних проблем.

Про це повідомив Міхал Дворчик, голова канцелярії прем'єр-міністра Польщі, передає RMF24. Він зазначив: "У понеділок буде створено міжміністерську групу для боротьби з проявами фашизму та інших тоталітарних ідеологій".

Дворчик стверджує, що це буде орган консультативного та консультативно-координаційного характеру. До нього увійдуть представники міністерства внутрішніх справ, міністерства юстиції, міністерства закордонних справ, міністерства культури, поліції, прикордонної служби, Агенції внутрішньої безпеки і національний прокурор.

"Там будуть представники всіх міністерств, які беруть участь у цьому питанні", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МЗС Польщі прокоментували "єврейську заяву" прем'єра

За даними видання, сам прем'єр-міністр Матеуш Моравєцький назвав це "дуже хорошою ініціативою".

Матеуш Моравецький, прем'єр Польщі, помістив українського гетьмана Богдана Хмельницького у число тих, хто чинив найбільші злочини проти єврейського народу.
Про це він заявив у ході лекції в місті Хелм, присвяченій польсько-єврейським стосункам упродовж століть, пише "Європейська правда".

Зараз ви читаєте новину «Створять спеціальний орган для боротьби з фашизмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі