середа, 04 квітня 2018 04:13

Росія запускатиме ракети над виключною економічною зоною Латвії

Росія запускатиме ракети над виключною економічною зоною Латвії
Росія оголосила про випробування ракет. Фото: ТСН

Російський флот буде проводити випробування ракет над виключною економічною зоною Латвії в Балтійському морі.

Про це повідомляє Латвійське інформаційне агентство Leta.

Центр управління повітряним рухом Росії поінформував Латвію про те, що з 4 по 6 квітня російський флот буде проводити випробування ракет над виключною економічною зоною Латвії в Балтійському морі.

Після оголошення Росією ракетних випробувань, міністерство оборони Латвії попросило надати якомога більше інформації про випробування. Зокрема, про те, які ракети будуть випробувані і які заходи будуть вжиті для забезпечення безпеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія показала, як випробовує ядерну ракету

Росія заявила, що випробування ракет є частиною військових навчань, і що під час навчань будуть вжиті всі необхідні заходи безпеки.

Нагадаємо, що у Вашингтоні відбулася зустріч президентів США, Литви, Латвії і Естонії. Сторони погодились посилити співпрацю у сфері безпеки та оборони в регіоні. Під час саміту було підтверджено, що "військова присутність США в регіоні буде збережена, і що Сполучені Штати готові продовжити підтримку в процесі зміцнення обороноздатності країн Балтії".

Також на зустрічі йшлося про можливості стримування військових загроз з боку Росії.

Зараз ви читаєте новину «Росія запускатиме ракети над виключною економічною зоною Латвії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі