четвер, 06 серпня 2020 06:06

Загублену кицьку знайшли через 12 років

Загублену кицьку знайшли через 12 років
12 років кицька прожила на базі ФОТО: Daily mail

У Великій Британії знайшли кицьку Джорджі. Тварина зникла 12 років тому.

У 2008-му Емі Дейвіс взяла трирічну тварину на відпочинок у Роверденнені . Ночували у будиночках в лісі. Там Джоржі втекла, пише Daily mail.

Кілька днів родина шукала кицьку. Потім вирішили їхати. Сподівалися, що тварину знайдуть і відстежать по мікрочіпу, чия вона.

На базі кажуть, що Джорджі через якийсь час вийшла з лісу. Вони її підгодовували. На початку карантину персонал зобов'язали показати усіх тварин ветеринару. Тоді знайшли чіп. По ньому відстежили, що вона належить Дейвісам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сердита кішка стала зіркою інтернету

"Нам було дуже шкода, коли Джорджі не повернулася в останній день відпочинку. Але тішимося, що увесь цей час вона жила щасливо на базі", - говорить Емі.

Забрати Джорджі додому не може. У них живе 9-річна кицька. Вона погано уживається з іншими тваринами. Джорджі житиме у притулку, поки для неї знайдуть нових господарів. Для неї шукають родину з будинком і садом, де кицька могла б гуляти.

В англійському місті Ексетер помер мейн-кун Раббл. Його вважали найстарішим котом у світі. Прожив 31 рік.

Зараз ви читаєте новину «Загублену кицьку знайшли через 12 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі