четвер, 12 листопада 2020 12:11

Оглядача, який попався на мастурбації онлайн, звільнили

Оглядача, який попався на мастурбації онлайн, звільнили
Джеффрі Тубін / Getty Images

Американське видання The New Yorker звільнило оглядача Джеффрі Тубіна, який ненароком попався на мастурбації онлайн.

Одразу після інциденту минулого місяця його відсторонили від роботи. На відеозустрічі з колегами через Zoom 60-річний Тубін, гадаючи, що вимкнена камера і немає трансляції, почав мастурбувати. Про це пише британська The Independent.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналіста відсторонили за мастурбацію під час наради

"Мене звільнили з New Yorker після 27 років роботи там штатним оглядачем. Я завжди любитиму журнал, сумуватиму за колегами і з нетерпінням чекатиму, щоб почитати їхні праці", - написав він у Twitter.

"Наше розслідування щодо Джеффрі Тубіна завершено. У результаті він більше не пов'язаний з нашою компанією. Хочу запевнити всіх, що ми серйозно ставимося до питань робочого місця. Прагнемо створювати середовище, в якому кожен відчуває себе шанованою особою і підтримує наші стандарти поведінки", - написав головний директор із набору кадрів видання Стен Дункан.

Інцидент стався, коли журналісти провели симуляцію виборів у США через платформу Zoom. Юридичний аналітик журналу New Yorker і телеканалу CNN був одразу відсторонений від всіх посад. Він тоді назвав ситуацію прикрою дурною помилкою, адже думав, що поза зв'язком, а камеру вимкнуто. Після цього попросив пробачення перед дружиною, сім'єю, друзями й колегами.

Зараз ви читаєте новину «Оглядача, який попався на мастурбації онлайн, звільнили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі