четвер, 15 лютого 2018 09:17

Чоловік випадково зізнався у вбивстві поліцейському

Чоловік випадково зізнався у вбивстві поліцейському
Девід Роуміг вбив свою співмешканку. Фото: nbcmiami.com

В американському штаті Флорида чоловік хотів надіслати дружині смс-повідомлення зі зізнанням про скоєне вбивство. Однак випадково надіслав його поліцейському. У підсумку його заарештували.

52-річний Девід Роуміг протягом останніх двох з половиною років жив не з дружиною, а із співмешканкою – 64-річною Саллі Кауфманн-Руфф, повідомляє NBC Miami. 30 січня вона була вбита у своїй спальні у місті Даннеллон на півночі Флориди. Девід облаштував місце злочину, щоб виглядало, наче вона загинула під час спроби пограбування будинку.

Проте детективи швидко з'ясували, що зібрані докази не збігаються з історією Роуміга про вторгнення до будинку. Побоюючись, що його розкриють, Девід надіслав 2 смс-повідомлення своїй дружині, але їх отримав поліцейський.

Він написав: "Я думаю, що вони збираються мене заарештувати". Також він додав, що мав погану ніч, щось пішло не так і Саллі була вбита: "Я боюся, що зробив те, чого не пам'ятаю". Свої зізнання він завершив словами: "Якщо я це зробив, я вб'ю себе".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка до смерті побила свого чоловіка

Слідчі сказали, що два текстові повідомлення лише посилили їхні підозри. Після цього Девід був заарештований.

Чоловік розповів детективам, що він страждає від розладів і "чує голоси". Запевняв, що "мав досвід виходу з тіла" і "відчував, що бореться із самим собою, і пістолет вистрілив, застреливши Саллі". Роуміг визнав, що не було ніякого вторгнення в будинок. Суд заарештував його без права внесення застави.

Правоохоронці затримали чоловіка за підозрою у вбивстві своєї співмешканки. Він житель села Каракурт Болградського району на Одещині.
Про зникнення жінки повідомили сусіди, повідомляє topor.od.ua. За їх словами, пара посварилася 7 вересня. Після того жінку ніхто не бачив.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік випадково зізнався у вбивстві поліцейському». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі