понеділок, 12 лютого 2018 12:26

Чоловік з ножем напав на відвідувачів торгового центру: є жертви

Чоловік з ножем напав на відвідувачів торгового центру: є жертви
У Пекіні зловмисник напав на відвідувачів торгового центру. Фото: pinknews.co.uk

У Пекіні в торговому центрі зловмисник напав на відвідувачів. Чоловік зізнався в скоєному та пояснив свої дії як особисту неприязнь.

Трагедія сталася в одному із торгових центрів Пекіна Joy City, повідомляє інформаційне агентство The Straits Times. Чоловік з ножем накинувся на відвідувачів. Після нападу 3 чоловіків та 10 жінок доправили до лікарні. Внаслідок отриманих травм одна жінка померла по дорозі в лікарню. Інші ж постраждалі перебувають у стабільному стані, їхньому життю нічого не загрожує.

Поліції вдалося одразу затримати підозрюваного. Ним виявився 35-річний чоловік. Він є уродженцем повіту Сіху провінції Хенань, розташованої в центральній частині Китаю. Чоловік зізнався у скоєному. Пояснив свою мотивацію особистою неприязню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії знову сталася різанина у школі

На відео, яке потрапило в мережу, видно кров на підлозі центру. Також один із очевидців зазначив, що бачив, як одну із жертв ранили в шию. Ще один очевидець розповів, що чоловік раптово вихопив ніж із своєї сумки і почав "без розбору різати людей".

У Токіо у відомому сінтоїстському храмі було вбито 2 людей. Невідомий чоловік, який мав з собою самурайський меч, скоїв напад.
За інформацією поліції підозрюваний убив свою сестру, яка була головною жрицею храму, коли вона виходила з машини, інформує ВВС.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік з ножем напав на відвідувачів торгового центру: є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі