понеділок, 19 лютого 2018 19:23

Копам-чоловікам заборонили користуватися помадою

Копам-чоловікам заборонили користуватися помадою
Чоловікам-поліцейським у Венеції заборонять користуватися помадою та іншою косметикою. Фото:Wikimedia Commons

Правоохоронцям-чоловікам в італійській Венеції заборонили користуватися косметикою.

Вони не мають права використовувати помаду, тональну основну, пудру, туш та тіні. Ці заборони містяться у новій інструкції із зовнішнього вигляду, яку отримали правоохоронці, повідомляє RMF24 з посиланням на місцеві ЗМІ.

Чоловікам дозволено носити бороди та вуса. Волосся має бути коротко підстрижене. Якщо хтось хоче мати довге, повинен скручувати його в "ґульку" та ховати під головним убором, йдеться у документі. Лак для волосся рекомендовано використовувати у розумній кількості.

Обмеження також стосуються ювелірних прикрас. Жінки можуть носити обручку, невеликі перстні, ланцюжки та сережки. Чоловікам заборонено одягати сережки та мати видимий пірсинг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нідерланди узаконили обов'язкове донорство після смерті

Від жінок вимагається носити колготки і в теплу, і в холодну пору.

Окремою обов'язковою вимогою є наявність нижньої білизни для правоохоронців обох статей. Наголошується, що вона повинна відповідати тону верхнього одягу.

Керівництво управління поліції російського Ростова-на-Дону вирішило залучити до боротьби зі зростанням злочинності серед співробітників внутрішніх справ Російську православну церкву. Про це йдеться в наказі від 7 лютого. Правоохоронці та їхні сім'ї повинні зустрітися зі священиками. Відеозапис події необхідно надати в управління поліції. Також поліцейським рекомендується відмовитися від відвідування барів і нічних клубів у службовий і неслужбовий час.

Зараз ви читаєте новину «Копам-чоловікам заборонили користуватися помадою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі