пʼятниця, 16 квітня 2021 02:50

Два найбільших міста в Індії посилили карантин

Два найбільших міста в Індії посилили карантин
Крантин в Індії посилили у двох містах. Фото: DW

Два найбільших міста Індії - Нью-Делі та Мумбаї - запровадили жорсткі обмеження на пересування в умовах сплеску захворюваності на Covid-19.

У столиці країни Нью-Делі влада оголосила заборону на пересування протягом вихідних, лише ключовим працівникам буде дозволено пересуватися містом, повідомляє AP.

Ресторани, торговельні центри, тренажерні зали та спа-центри не працюватимуть. Кінотеатри також не працюватимуть у вихідні, але вони зможуть працювати у будні на третину своєї потужності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус у світі: з'явилася свіжа статистика

Подібні обмежувальні заходи запровадили у штаті Махараштра, де знаходиться фінансова столиця країни - місто Мумбаї. Там місцева влада закрила більшість виробництв, підприємств та громадських місць, а також встановила обмеження на пересування людей на 15 днів.

Індія повідомила про 200 739 нових випадків захворювання на Covid-19 протягом минулої доби, що є найбільшим показником з самого початку пандемії.

Зараз ви читаєте новину «Два найбільших міста в Індії посилили карантин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі