пʼятниця, 19 квітня 2013 14:34

"Не став би хоронити "Чорноморець" - Гецко про жеребкування Кубка України

"Не став би хоронити "Чорноморець" - Гецко про жеребкування Кубка України
Іван Гецко провів жеребкування півфіналів Кубка України ФОТО: Gazeta.ua

Автор першого гола національної збірної України Іван Гецко провів жеребкування півфіналів національного кубка. За його результатами команда першої ліги "Севастополь" вдома прийме діючого володаря трофею донецький "Шахтар". Дніпропетровський "Дніпро" відправиться у гості до одеського "Чорноморця".

"Від матчу "Чорноморця" та "Дніпра" очікую видовищної гри. Думаю, вболівальники отримають максимальне задоволення від цього протистояння, - каже Іван Михайлович. - Не став би так відразу хоронити одеситів і називати команду Хуанде Рамоса безапеляційним фаворитом. "Моряки" покажуть серйозну боротьбу, тим більше, що матч проходитиме в Одесі. При підтримці власних вболівальників команда Романа Григорчука може піднести сюрприз.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Давид і Голіаф: "Шахтар" побореться з командою першої ліги за фінал Кубка України

"Чорноморцеві" є звідки робити висновки. У матчі 24-го туру "моряки" вдома поступилися "Дніпру" з рахунком 1:2 при рівній грі. Я не думаю, що для гостей це буде прохідна гра, їм доведеться прикласти максимум зусиль, щоб пройти далі.

Визначальним фактором може стати обрана на гру тактика, командна гра, колосальна самовіддача та бажання вийти у півфінал. "Чорноморець" розуміє, що у чемпіонаті справи йдуть не дуже гладко, а одна гра з "Дніпром" може вирішити завдання із єврокубками і забезпечити Лігу Європи на наступний сезон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" їде в Севастополь, "Дніпро" - в Одесу - результати жеребкування півфіналу Кубка України

"Севастополю" буде важко проти "Шахтаря". Ми всі розуміємо, що сьогодні це гранд європейського футболу. Важко повірити, що "Севастополь" може нав'язати "гірникам" щось надприроднє. Але в жодному випадку не можна скидати кримчан з рахунку. У складі команди є чимало колишніх гравців "Шахтаря", які захочуть показати, як вони вміють грати.

Не сумніваюсь, що у цьому матчі буде хороша боротьба. Але перевагу я таки віддаю команді Мірчі Луческу. Клас і майстерність "гірників" набагато вища. Хай "Севастополь" не ображається. Така їхня доля. Для вболівальників це буде гарне свято, а для гравців — серйозний іспит", - зазначив Іван Михайлович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінал Кубка України пройде 22 травня

Додамо, що півфінали будуть зіграні 8-го травня.

Зараз ви читаєте новину «"Не став би хоронити "Чорноморець" - Гецко про жеребкування Кубка України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі