вівторок, 16 вересня 2014 10:36

Кримська гімнастка зареклася виступати за Росію

Кримська гімнастка зареклася виступати за Росію
Фото: afp.com

Уродженка Сімферополя, українська гімнастка Ганна Різатдінова розповіла, що ніколи не розглядала можливості виступати за Росію, повідомляє "Сегодня".

"До мене ніхто особисто не звертався, тому що всі знають, хто мої тренери - Альбіна Миколаївна Дерюгіна, Ірина Дерюгіна та Іріша Блохіна. Проти цих трьох великих людей, я думаю, мало хто піде. Я патріотка України. Із самого дитинства я мріяла, щоб піднімався саме український прапор під час моїх перемог. Ні про яку Росію мови бути не може", - підкреслила спортсменка.

Вона також заявила, що не хоче їхати в анексований Крим.

"Поки мені навіть не хочеться туди їхати... Звичайно, хочеться побачити своїх рідних і близьких, але я розумію, що там вже Росія, і мене зовсім не тягне додому. Раніше для мене Крим був таким щастям: будинок, сонечко, море. Зараз у мене тільки сумні асоціації з Кримом", - сказала Різатдінова.

Нагадаємо, український легкоатлет Богдан Бондаренко зізнався в тому, що йому пропонували виступати за інші країни. При цьому не уточнив, які саме країни зверталися до нього з такими пропозиціями.

Зараз ви читаєте новину «Кримська гімнастка зареклася виступати за Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі