субота, 20 вересня 2014 10:41

"Які плювки за Крим?" - російський волейболіст запевняє, що не скандалив в Польщі

"Які плювки за Крим?" - російський волейболіст запевняє, що не скандалив в Польщі
"Якийсь дебіл написав про плювок через Крим" - Спиридонов

Гравець збірної Росії, чемпіон Європи Олексій Спиридонов в інтерв'ю журналістам заявив про те, що після матчу ЧС-2014 проти Польщі (2-3) в Лодзі ні в кого не плював: ні у вболівальника, ні в депутата Європарламенту Марека Матушевського.

"Який депутат? Які плювки за Крим? Просто вбили мене цими повідомленнями, - заявив Спиридонов. - Я підтверджую, що це все маячня божевільного. Один якийсь дебіл написав про це, і всі підхопили. Я вже побачив багато присвячених цьому повідомлень у твіттері".

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про те, що під час бійки після матчу Росія - Польща Олексій Спиридонов плюнув у польського вболівальника.

Відзначимо, що це вже не перша скандальна історія за участю Спиридонова. У матчі з Німеччиною після одного з розіграшів Олексій зобразив, ніби стріляє з гвинтівки по глядачам, в грі проти Канади Спиридонов показав середній палець вболівальникам, а після фіналу Світової ліги російський волейболіст продемонстрував непристойний жест на адресу тренера збірної Бразилії.

Зараз ви читаєте новину «"Які плювки за Крим?" - російський волейболіст запевняє, що не скандалив в Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі