понеділок, 10 грудня 2018 14:07

КрАЗ виготовив автомобілі для ООН
7

Фото: autokraz.com.ua

"АвтоКрАЗ" виготовив партію вантажівок для однієї з країн Південно-Східної Азії. Куди саме, на заводі не уточняють.

Замовлені за зовнішньоекономічним контрактом - повнопривідні бортові та шасі КрАЗ -5233 і шасі КрАЗ-65053, пише autokraz.

Автомобілі білого кольору. Їх направлять на допомогу миротворчому контингенту ООН. Бортові машини разом із шасі, на які партнер із-за кордону встановить різні спеціальні надбудови - АПЗ, цистерни для питної води, сміттєзбирачі. Автомобілі працюватимуть в екстремальних дорожніх і природно-кліматичних умовах.

"Зараз це не найбільший контрагент продукції "КрАЗ" за кількістю замовлених автомобілів - трохи більше 10 одиниць, але дуже статусний. Місії та підрозділи ООН у всьому світі регулярно додаються до переліку користувачів техніки ПрАТ "АвтоКрАЗ". За останні роки - це поставки партії комбінованої дорожньої техніки з снігоприбиральним і роторним обладнання на адресу Міністерства громадських робіт Афганістану, а також партії КрАЗ-Шрек різних модифікацій до миротворчої місії ООН у Малі", - повідомляє прес-служба заводу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні розробили унікальну бортову інформаційну систему для танків

Усі вантажівки мають мотори потужністю 380 к.с.

Українська компанія Everest розробила нову бортову інформаційну систему Hermes-C2 (Command and Control), яка разом із комплектом допоміжного обладнання встановлюється на танк та інтегрується із засобами зв'язку. Пристрій забезпечує автоматизацію функцій командування та контролю.

Зараз ви читаєте новину «КрАЗ виготовив автомобілі для ООН». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі