пʼятниця, 23 листопада 2012 11:39

У триповерховому будиночку на колесах є балкон у вікторіанському стилі
11

Фото: Фото: neverwashaul.com

Neverwas Haul — незвичайний будинок на колесах, який був збудований за проектом епатажного американського художника Шенона О'Хари.

Дім повністю збудовано у стилі стимпанк - у його архітектурі використані найяскравіші елементи вікторіанського стилю, він самохідний і має аж три цілком "житлові" поверхи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Новій Зеландії дозволяють сісти в танк та розчавити все,що не подобається

Винахідники Neverwas Haul постійно вигадують якісь дивовижні проекти, які, на перший погляд, неможливо втілити в життя. Всі вони — члени так званої Мандрівної Академії неприродних наук (Traveling Academy of Unnatural Sciences), а триповерховий пересувний будинок 7 метрів заввишки та 3,5 м завширки — наразі найпопулярніший їхній винахід та основний засіб пересування світом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мера Рейк'явіка визнали найоригінальнішим мером усіх часів

Кілька років поспіль у цьому будинку "науковці" приїжджають на відомий фестиваль Burning Man, який проходить у пустелі Невади. Сюди не можна приїжджати будь-яким класичним засобом пересування, а лише нетиповим.

Цікаво також те, що Neverwas Haul — це, у певному розумінні, екологічний проект, оскільки на 75% він зконструйований з переробленого матеріалу.

 

Зараз ви читаєте новину «У триповерховому будиночку на колесах є балкон у вікторіанському стилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі