пʼятниця, 24 листопада 2017 08:42

Чоловік осліп через секс

Чоловік осліп через секс
Зір має повернутись до чоловіка через певний час. Фото: krpress.ru

Чоловік осліп на одне око після дуже енергійного статевого акту. Ймовірно, від напруження м'язів у нього лопнула кровоносна судина.

Про це повідомляє "Сегодня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкрутіші секс-працівники розповіли про свої секрети

Як стало відомо, 29-річний чоловік під час сексу ненавмисно зробив так званий "маневр Вальсальви". Тобто, спробував зробити сильний видих при затиснутому роті і носі та зімкнутих голосових зв'язках.

Вранці, осліпнувши на ліве око, він поїхав у лікарню. Там лікарі змогли здогадатися, що ж могло стати причиною. За їхніми словами, зір має повернутись до пацієнта через певний час.

Медики наголошують, що "маневр Вальсальви" іноді може спричинити навіть втрату пам'яті, тому застосовувати техніку потрібно з обережністю. Процедура спрямована на вирівнювання тиску у внутрішніх порожнинах черепа з тиском навколишнього середовища.

Сотні молодят змушені скасувати весілля на "райському" грецькому острові Родос після того, як одна пара під час весільної фотосесії заради жарту зобразила статевий акт.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік осліп через секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі