середа, 18 квітня 2012 09:59

Фотограф перевдягається у балерину, щоб підняти настрій хворій дружині
11

Фото: Фото: Bob Carey

Нью-йоркський фотограф Боб Кері (Bob Carey) зробив серію жартівливих автопортретів для більш ніж серйозною мети. Те, що було витівкою у 2003 році, сьогодні стало частиною благодійного проекту на підтримку жінок, яким поставили діагноз рак грудей.

Огрядний Боб у рожевій балетній пачці в найнесподіваніших місцях для фотосесії - ось ідея робіт особистої серії фотохудожника. Причиною для створення серії стало те, що дев'ять років тому у дружини фотографа діагностували рак грудей. На жаль, лікування приносило лише тимчасове полегшення, і хвороба поверталася знову. Жінка змушена була пройти курс хіміотерапії, а Боб вирішив підтримати її і довести їй, що сміх - найкращі ліки.

Весела фотосесія у рожевій пачці дійсно потішила тяжкохвору жінку, і Боб вирішив продовжувати дарувати їй посмішки. Дивак позував на пляжі, із задоволенням робив знімки на автостоянці, спускався в своєму вбранні на станцію метро і навіть відвідав парк розваг.

Коли фотографії стали набувати популярності, Боб задумався над тим, щоб випустити книгу "Балерина", присвячену всім жінкам, які змушені боротися зі страшною недугою.

Незвичайні фото вдаються ще й завдяки тому, що пачка у Боба завжди з собою і у потрібний момент він може одразу ж перевтілитися в балерину.

Зараз ви читаєте новину «Фотограф перевдягається у балерину, щоб підняти настрій хворій дружині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі