четвер, 25 квітня 2019 02:05

Дівчинка-верблюд та чотиринога жінка: моторошні історичні фото
19

Завжди цікаво дізнаватися, що було в минулому. Часом для нас стає цілковитим відкриттям те, як люди жили раніше, як вони страждали і як пережили цей час. Часто вивчаючи історію, ми починаємо ще більше цінувати те, що маємо зараз.

Але знання історії також може викликати страх і незрозумілу тривогу, особливо коли переглядаєш старі знімки. Після перегляду цих фотографій, ви, можливо, не зможете спокійно заснути.

Згорілі і розплавлені воскові фігури після пожежі в музеї Мадам Тюссо в Лондоні. 1925 рік.
  Двоголовий собака, створений вченим Володимиром Деміховим.1954 рік.  У 1954 році радянський хірург Володимир Деміхов потряс світ, продемонструвавши двоголового собаку.  Він створив цю істоту всупереч заборонам МОЗ, пересадивши голову, плечі і передні лапи цуценяти на шию дорослого собаки.  Обидві голови дихали, гралися, одночасно пили молоко з мисок.  Маленька голова раз у раз норовила вкусити велику за вуха.  Всього за п'ятнадцять років Деміхов створив двадцять двоголових собак.  Жоден з них не прожив довго, вони гинули через відторгнення тканин.  Один місяць був рекордним терміном.  У тварин були з'єднані кровоносні судини, створене загальне коло кровообігу.  Цей досвід ставився з метою перевірити, чи можливо для порятунку хворої людини на деякий час «підключати» її до кровоносної системи іншої людини.  Але головною метою експериментів Деміхова було навчитися трансплантувати людське серце і легені.  У 1967 році цієї мети досяг інший хірург доктор Крістіан Баарнард, однак, багато хто визнає, що Деміхов «вимостив» дорогу для досягнення цієї мети.
Інженери ремонтують диснеївську аніматронну фігуру.
Дитина в будинку для біженців в Куала-Лумпур, Малайзія.  Дитину тримають в сітці, як рибу, поки батьки працюють.
Дівчина Мертл Корбін, яка народилася в 1868 році з подвоєним тазом і чотирма ногами.  Кожна з її маленьких «внутрішніх» ніг становила пару з однією з нормальних ніг.  За словами Корбін, вона могла рухати своїми внутрішніми ногами, але вони були занадто слабкими, тому ходити на них було неможливо.  Протягом свого життя працювала актрисою в бродячих цирках.  У 19 років Мертл Корбін вийшла заміж за доктора Клінтона Бікнелла, від якого народила п'ятьох здорових дітей: чотирьох дочок і сина, яких вона виносила, використовуючи свої дві репродуктивні системи.  Померла у віці 59 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як жили українці XIX ст. — добірка фото

Зараз ви читаєте новину «Дівчинка-верблюд та чотиринога жінка: моторошні історичні фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі