пʼятниця, 13 квітня 2018 17:54

В Одесі створюють новий рух: боротимуться з незаконною забудовою, захопленнями землі та корупцією

В Одесі створюють новий рух: боротимуться з незаконною забудовою, захопленнями землі та корупцією
Голова координаційної ради громадської організації "Асоціація автомобілістів Одеської області" Сергій Степовик анонсував створення нової структури - "Одеса - наш дім"

Новий громадський рух, що створюється на базі ряду громадських організацій та об'єднань громадян, контролюватиме роботу влади і захищатиме інтереси громадян, коли ті порушуються.

Про це повідомив один з організаторів нового руху, голова координаційної ради громадської організації "Асоціація автомобілістів Одеської області" Сергій Степовик, передає видання Таймер.

За його словами, їх організація спеціалізується на захисті прав автомобілістів, проте останнім часом усвідомила, що обмежуватися одним цим не можна. Найближчим часом, крім боротьби з частими захопленнями стоянок і контролю за якістю ремонту доріг, рух займеться боротьбою з незаконними будівництвами, проблемами узбережжя та пляжів і тому подібним.

Назва нової структури ще обговорюється, але робочою версією є "Одеса - наш дім".

Перші збори руху відбулися 31 березня. В найближчому майбутньому до участі в ньому запросять інші діючі в місті громадські організації та об'єднання громадян.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі створюють новий рух: боротимуться з незаконною забудовою, захопленнями землі та корупцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі