четвер, 08 травня 2014 18:26

В Криму призупинена робота "Ощадбанку"

В Криму призупинена робота   "Ощадбанку"
фото: bistrodengi.com.ua

"Ощадбанк" вирішив тимчасово припинити діяльність в Криму та Севастополі й закриває філію - Кримське республіканське управління.

На офіційному сайті "Ощадбанку" з'явилося повідомлення про припинення роботи банку на території окупованого Криму з 6 травня 2014 року. Причиною стала неможливість здійснення банківської діяльності в рамках чинного законодавства України.

В повідомлені йдеться: "Це крок вимушений і тимчасовий. До завершення окупації. Протягом цього складного періоду ми докладали максимум зусиль, щоб обслуговувати наших клієнтів, долаючи перешкоди, штучно створені окупаційним режимом, в тому числі рейдерські захоплення відділень Ощадбанку".

"Ощадбанк" завжди дотримується у своїй роботі принципу відповідальності перед кожним своїм клієнтом, тому докладе максимум зусиль для виконання своїх зобов'язань і перед клієнтами Кримського республіканського управління - громадянами України.

Особлива увага сьогодні приділяється подальшому обслуговуванню переселенців з Криму та міста Севастополя, а також юридичних осіб: "Кримські вкладники зможуть отримати свої вклади у відділеннях "Ощадбанку" в інших областях України"

Зараз ви читаєте новину «В Криму призупинена робота "Ощадбанку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі