пʼятниця, 21 листопада 2014 12:29

Одессаводоканал погрожує відключенням води

Одессаводоканал погрожує відключенням води

1 грудня  насосні станції Одеси можуть припинити свою роботу. Про це кореспонденту Gazeta.ua стало відомо з власних джерел.

"Люди заборгували  200 мільйонів гривень водоканалу Одеси. Ми не маємо грошей, щоб розрахуватись за  електроенергію", - пояснюють на підприємстві.

В першу чергу, "Інфоксоводаканал" планує розпочати відключення водопостачання в оселях неплатників. За словами прес-служби компанії, проблемними абонентами являються близько 20% населення міста. Вони або періодично не надають показники лічильника, або ж не періодично не сплачують за послугу. Така ж відсоткова статистика спостерігається у тепло- та газопостачанні. "Інфоксоводаканал" сподівається, що такі радикальні кроки допоможуть уникнути критичного стану філії, а також унеможливлять відключення водопостачання у цілих районах міста.

"Звертаємося до всіх наших абонентів з проханням в найкоротші терміни сплатити поточні нарахування за воду і погасити наявні борги. Тільки в цьому випадку підприємство буде в змозі подавати воду в будинки одеситів безперебійно", - йдеться в офіційному зверненні "Інфоксоводаканалу" до мешканців Одеси.

Зараз ви читаєте новину «Одессаводоканал погрожує відключенням води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі