середа, 05 березня 2014 23:18

Херсон прокинувся: тисячі людей вийшли на вулиці за єдину і неподільну Україну
12

На території Херсонської області, на кордоні з Кримським півостровом несуть посилену службу українські військові на БТРах за підтримки місцевої самооборони та звичайних громадян. Їм на допомогу їдуть частини з центральних регіонів України.

Про це, виступаючи перед мешканцями Херсона на центральній площі Свободи, повідомив голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Одарченко.

За словами Одарченка, люди з довколишніх сіл та райцентрів везуть українським військовим їжу, теплий одяг.

"Населення всієї Херсонщини робить все для того, щоб люди, які несуть службу на постах, зокрема, в населених пунктах Червоний Чабан і Ставки Маленькі Каланчацького району, були забезпечені всім необхідним", - зазначив голова облдержадміністрації.

Губернатор також розповів, що сьогодні відбулася сесія Херсонської облради, під час якої було ухвалено звернення депутатів до жителів області, в якому засуджуються будь-які прояви сепаратизму.

Слід зазначити, що сьогодні в центрі Херсона зібралось понад двох тисяч прихильників єдиної і незалежної України. Вони тримали у руках плакати "Херсон — це Україна!", "Путін — геть!", "Слава героям Небесної Сотні!". Під час народного віче мешканці міста дружно співали Гімн України.

Президента Росії херсонці намалювали у нацистській формі, схожим на Гітлера. Жодного прибічника політики Путіна у місті помічено не було.

Порядок у Херсоні підтримують правоохоронці разом з дружинами самооборони. Їм увесь час активісти підносять їжу, допомагають фінансово.

Також громадські діячі просять ЗМІ об'єктивно висвітлювати події у Херсонській області.

"Херсон стоїть за єдину і неподільну Україну. В області усе під контролем", - запевнили в ОДА.

Зараз ви читаєте новину «Херсон прокинувся: тисячі людей вийшли на вулиці за єдину і неподільну Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі