середа, 07 жовтня 2009 07:48

У БЮТі чекають, що опоненти протверезіють перед голосуванням

У БЮТі чекають, що опоненти протверезіють перед голосуванням

Законопроект народного депутата від Блоку Литвина Олега Зарубінського про підвищення соціальних стандартів не є проектом від коаліції.

Про це у вівторок ввечері в ефірі програми Шустер Live заявив народний депутат від БЮТ Сергій Соболєв.

"Рада коаліції збирається кожного понеділка. Розглядали в тому числі і проект Зарубінського. Він суттєвого відрізняється від проекту запропонованого Партією регіонів, який збільшував стандарти вдвічі. Тим не менш, навіть до кінця цього року приблизно 4,5 млрд грн треба з бюджету десь взяти", - зазначив депутат.

Соболєв висловив сподівання, що в другому читанні за цей законопроект не голосуватимуть.

"Ми сподіваємось, що перше читання отверезить багатьох, хто візьме документи в руки і почитає, яким чином кожна копійка в бюджеті заробляється і як вона витрачається", - сказав він.

"Бютівець" додав, що у новому бюджеті також передбачене підвищення соцстандартів.

"Думаю, після цього на другому читанні будуть підтримані помірковані пропозиції уряду, які закладені в проект бюджету на 2010 рік, які так само збільшують соцстандарти. Проте вони збільшують їх на стільки, наскільки дозволяє майбутній ріст економіки", - підкреслив нардеп.

У свою чергу лідер громадського руху "За Україну" В"ячеслав Кириленко заявив, що його сила проголосувала саме за законопроект від коаліції.

"Ми чітко минулого тижня оголосили, що за законопроект, який внесений членами правлячої коаліції від Блоку Литвина, група "За Україну" голосує. Що сьогодні і було зроблено", - зазначив "нунсівець".

Нагадаємо, на засіданні Верховної Ради у вівторок, 6 жовтня, нардепи у першому читанні прийняли за основу законопроект Олега Зарубінського про підвищення соціальних стандартів.

"За" проголосували 259 депутатів.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У БЮТі чекають, що опоненти протверезіють перед голосуванням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути