вівторок, 27 січня 2009 16:43

Яценюк створить свою партію до кінця року

Яценюк створить свою партію до кінця року
Екс-голова Верховної Ради, лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк сподівається до кінця року завершити створення своєї партії.

"На створення професійної партії необхідно 5 років. Проте так довго ми чекати не можемо, тому що час ставить вибір створити партію вже до кінця року", - сказав Яценюк під час офіційної презентації обласної організації громадської ініціативи "Фронт змін" в Одесі у вівторок.

Це вже шосте за рахунком регіональне представництво організації в Україні.

Яценюк також заявив, що очолювана ним політична сила піде на вибори з відкритими партійними списками, оскільки необхідно "міняти саму парламентську систему".

"Ми готові розкривати всіх донорів нашої організації і пропонуємо теж саме зробити всім політичним партіям", - додав лідер "Фронту змін".

Яценюк також прокоментував заяви прем"єрки Тимошенко про те, що його нібито фінансує бізнесмен Дмитро Фірташ".

Яценюк упевнений, що подібні заяви голови уряду можна розглядати виключно, як окремі ходи комплексної політтехнології, розробленої, щоб викорінювати політичних конкурентів. Він нагадав, що Тимошенко не перша і не вперше ставить йому заступництво впливових олігархів.

Проте цього разу, на його думку, політтехнологи прем"єра істотно прорахувалися.

"Що стосується Фірташа, то саме щодо цієї людини політтехнологи дуже сильно помилилися, забувши про те, що я, як міністр економіки, в 2006 році був єдиним в уряді, хто категорично не погодивсязі створенням компанії-посередника "Росукренерго" і не підписав постанову про створення цієї компанії. Впродовж подальших двох років я методично воював з цим газовим посередником. Дивно, що ті, хто підбиває прем"єра до таких заяв, забули про такий факт", - резюмував екс-спікер.

В той же час Яценюк не підтвердив, але і не спростував, можливість висунення свої кандидатури на пост президента України, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк створить свою партію до кінця року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути