понеділок, 12 січня 2009 12:30

Через Україну "Газпром" втратив близько $800 мільйонів

Через Україну "Газпром" втратив близько $800 мільйонів
За останній час через ситуацію на Україні збитки "Газпрому" склали близько $800 млн, повідомив прем"єр-міністр РФ Володимир Путін.

"За ці дні припинення постачань через Україну "Газпром" зазнав збитків близько 800 млн доларів. "Газпром" вимушений був зупинити роботу понад 100 свердловин, щоправда, без небезпеки технологічних наслідків", - заявив Путін в інтерв"ю німецькому телеканалу ARD, яке вийде в ефір 14 січня. За словами прем"єра, "Газпром" зазнає і іміджеві витрати. "Що стосується України, то там ситуація сьогоднішнього дня наклалася не тільки на бажання паразитувати на своєму транзитному положенні, але й наклалася на внутрішню політичну кризу", - заявив Путін.

"Багато людей в період "помаранчевої революції" думали, що житимуть краще, позбавляться від корупції, і країна перейде до нормальних ринкових відносин і укріплюватиме інститути демократії. Сьогодні багато людей розчаровані. Колишні лідери "помаранчевої революції" не виправдали їхніх надій, а, навпаки, зловжили їхньою довірою", - сказав прем"єр РФ, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Через Україну "Газпром" втратив близько $800 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути