четвер, 12 лютого 2015 08:46

Захарченко та Плотницький приїхали в Мінськ, щоб підписати підсумковий документ

Захарченко та Плотницький приїхали в Мінськ, щоб підписати підсумковий документ

Глави ДНР і ЛНР Олександр Захарченко та Ігор Плотницкий приєдналися до зустрічі контактної групи з мирного врегулювання на Донбасі.

Як передає кореспондент "Інтерфаксу", Захарченко та Плотницький прибули до Будинку прийомів МЗС Білорусі в центрі Мінська, покинули автомобілі та пройшли в будівлю.

Як очікується глави самопроголошених ДНР і ЛНР поставлять свої підписи під проектом документа, розробленим на зустрічі лідерів "нормандської четвірки", повідомляє джерело, знайоме з ходом переговорів.

"Захарченко та Плотницький приїхали до Мінська з тим, щоб у разі успіху переговорів лідерів "нормандської четвірки" поставити свої підписи під підсумковим документом", - сказав співрозмовник агентства.

За його даними, проект такого документа, розроблений на переговорах в "нормандському форматі", переданий контактній групі щодо врегулювання конфлікту на Донбасі.

Нагадаємо, переговори контактної групи проходять у комплексі "Дипсервіс Холл" у Мінську. У них беруть участь колишній президент України Леонід Кучма, спеціальний представник ОБСЄ Хайді Тальявіні, посол Росії в Україні Михайло Зурабов, а також представники самопроголошених республік ДНР - Денис Пушілін, ЛНР - Владислав Дейнего.

Цих політиків привіз на переговори помічник президента Росії Володимира Путіна Владислав Сурков.

Зараз ви читаєте новину «Захарченко та Плотницький приїхали в Мінськ, щоб підписати підсумковий документ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі