вівторок, 09 квітня 2019 11:02

У Раді з'явилося об'єднання "За Зеленського" з одним депутатом

У Раді з'явилося об'єднання "За Зеленського" з одним депутатом
У Верховній Раді створили міжфракційне об'єднання "За наступного президента України Зеленського". Фото: УНІАН

У Верховній Раді створили міжфракційне депутатське об'єднання "За наступного президента України Зеленського". Про це на засіданні парламенту повідомив спікер Андрій Парубій.

Керівником обєднання став позафракційний нардеп Віталій Купрій.

"Але, на жаль, жодного іншого депутата немає у переліку. Я звертаюсь до Віталія Миколайовича донести, якщо є ще депутати, крім вас, донести список в апарат, щоб ми могли публічно оголосити, хто входить у це міжфракційне об'єднання, крім шановного пана Купрія", - сказав Парубій.

Також у парламенті створили об'єднання "На часі", куди увійшли 12 нардепів з різних фракцій, а керівником обрана Олена Сотник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Другий тур виборів: з'явилася нова реклама Порошенка

ЦВК обробила 100 % протоколів дільничних виборчих комісій. Лідирує шоумен Володимир Зеленський, якого підтримали 30.24% виборців, а це майже 6 млн людей.

У 2-ий тур із ним виходить чинний глава держави Петро Порошенко. Його підтримали понад 3 млн виборців, що принесло 15.95%.

Вибори відбудуться 21 квітня.

Зараз ви читаєте новину «У Раді з'явилося об'єднання "За Зеленського" з одним депутатом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі