пʼятниця, 16 березня 2018 23:33

Вчився у Москві і має меч британської королеви - ЗМІ розповіли про командувача Об'єднаних сил

Вчився у Москві і має меч британської королеви - ЗМІ розповіли про командувача Об'єднаних сил
Командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв все своє життя був пов'язаний виключно з армією. Фото: відкриті джерела

Командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв все своє життя був пов'язаний виключно з армією.

Про це пише "Українська правда"

Він народився у Могильов-Подільському на Вінничині. У 1991-му році закінчив Московське вище загальновійськове командне училище.

Наєв служив командиром мотострілецького взводу у Німеччині у 1991-1993 роках, перебував у розпорядженні командувача Далекосхідного військового округу в Росії.

З травня 1993 року служить у Збройних Силах України. В 90-х і на початку "нульових" служив на різних посадах у Західному та Південному оперативних командуваннях.

У 2006-2007 роках був слухачем факультету підготовки фахівців оперативно-стратегічного рівня Національної академії оборони України. Як кращий випускник нагороджений відзнакою – Мечем Королеви Великої Британії, яку отримав з рук посла цієї держави в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "9 грамів свинцю припасли для кожного" - президент попередив агресора

Президент Петро Порошенко призначив генерал-лейтенанта Сергія Наєва командувачем Об'єднаних сил. Про це заявив 16 березня.

Зараз ви читаєте новину «Вчився у Москві і має меч британської королеви - ЗМІ розповіли про командувача Об'єднаних сил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі