понеділок, 02 квітня 2018 16:01

У президента розказали, коли чекати Антикорупційний суд

У президента розказали, коли чекати Антикорупційний суд
Голосування за Антикорупційний суд планують провести на найближчих пленарних засідання Верховної Ради. Фото: Корреспондент.net

Представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко заявила, що період подачі пропозицій до проекту закону про Вищий Антикорупційний суд завершився. Про це повідомляє УНН.

"Завершився період подачі пропозицій до закону про Антикорупційний суд. Заявок є достатня кількість. Я думаю, що найближчим часом комітет завершить їх опрацювання і ми будемо наполягати на тому, щоб цей закон був розглянутий на найближчих пленарних засіданнях", - повідомила Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гречка в дії: Тимошенко "напекла" 5 тис. пасок на фронт

Раніше Луценко повідомила, що Рада розгляне законопроект про Антикорупційний суд не раніше травня. Натомість спікер парламенту Андрій Парубій 19 березня зазначив, що Верховна Рада має ухвалити рішення про створення суду у квітні. Основу проекту президента Петра Порошенка про Вищий антикорупційний суд Рада ухвалила ще 1 березня. "За" проголосували 282 нардепи.

Зараз ви читаєте новину «У президента розказали, коли чекати Антикорупційний суд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі