понеділок, 06 жовтня 2008 12:41

Тимошенко отримала записку від Балоги

Тимошенко отримала записку від Балоги
На закритому засіданні фракції БЮТ, що відбулося 3 жовтня, питання про можливий відхід Тимошенко з поста прем"єра в обмін на коаліцію не розглядався.

Про це повідомив народний депутат України від БЮТ Валерій Камчатний, коментуючи інформацію про те, що главі українського уряду Юлії Тимошенко в Секретаріаті Президента було запропоновано піти у відставку в обмін на відновлення "помаранчевої" коаліції.

"Ця інформація пов"язана з тим, що був епізод на засіданні - коли ми проводили нараду, до Юлії Володимирівні підійшла секретар і передала записку. А Юлія Тимошенко, прочитавши її, розсміялася і сказала: "О, Балога". І вона сказала, що Балога їй дзвонив і щось пропонував, але ми не знаємо, що саме", - відзначив політик.

Нагадаємо, днями в ЗМІ з"явилася інформація, що під час засідання фракції БЮТ за участю Юлії Тимошенко, на якому обговорювалася можливість продовження переговорів між БЮТ і НУ-НС, Тимошенко надійшла "нова пропозиція" від глави Секретаріату Президента Віктора Балоги.

Віктор Балога нібито особисто подзвонив лідерові БЮТ і пообіцяв, що Президент схвалить створення нової коаліції БЮТ і НУ-НС у випадку, якщо вона відмовиться від поста прем"єр-міністра, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко отримала записку від Балоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі