четвер, 11 грудня 2008 14:40

Стецьків визнав, що частина НУ-НС проти коаліції з БЮТ

"Текст коаліційної угоди був готовий до підписання. Станом на вчора, більше 40-ка депутатів від блоку НУ-НС були готові його підписати. Близько 20-ти вагалися", - сказав народний депутат від НУ-НС Тарас Стецьків.

Політик вважає, що у відведені регламентом терміни депутати фракції НУ-НС назбирають достатню кількість підписів і їх може стати більше 60-ти.

"І тоді юридично коаліція буде оформлена і всі необхідні документи будуть здані в секретаріат ВР, що дасть можливість спікерові остаточно оголосити про створення в парламенті більшості", - сказав він.

Тарас Стецьків вважає також, що зміни у складі уряду заплановані, "оскільки входження Блоку Литвина і оцінка діяльності певних міністрів підштовхує коаліцію до часткового переформатування уряду".

Він не виключає, що переформатування торкнеться Міністерства фінансів і Міністерства транспорту і зв"язку, "але поки це все - предмет переговорів", повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Стецьків визнав, що частина НУ-НС проти коаліції з БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі