вівторок, 13 серпня 2019 17:30

Співробітник ДТЕК сходив до НАБУ та відповів на запитання детективів

Співробітник ДТЕК сходив до НАБУ та відповів на запитання детективів
Компанія ДТЕК заявила, що один з її співробітників за власною ініціативою прибув в НАБУ для участі в процесуальних діях

Один зі співробітників ДТЕК, якому минулого тижня НАБУ адресувало підозру в рамках справи "Роттердам+", за власною ініціативою завчасно прибув до бюро для участі в процесуальних діях.

Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook.

"Співробітник компанії добровільно надав вичерпні відповіді на всі запитання, які цікавили представників органу досудового слідства. Він також запевнив, що відкритий до подальшої активної співпраці з НАБУ задля швидшого встановлення істини", - йдеться в повідомленні.

В компанії ДТЕК переконані у безпідставності обвинувачень своїх співробітників з боку НАБУ та розраховують на об'єктивність слідства.

"Жодних підстав для висунення підозр співробітникам компанії немає. Більше того, безпідставність обвинувачень в незаконних діях підтверджується результатами експертиз та висновків міжнародних аудиторських компаній, які компанія готова надати органам досудового слідства. ДТЕК розраховує на об'єктивне слідство і планує захищати ділову честь та репутацію своїх працівників усіма законними методами", - наголошується в повідомленні компанії.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що двоє співробітників ДТЕК, яким було адресовано підозри НАБУ, перервали планові відпустки та повернулися в Україну для участі в процесуальних діях.

Зараз ви читаєте новину «Співробітник ДТЕК сходив до НАБУ та відповів на запитання детективів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі