четвер, 25 липня 2019 06:31

Шокін і Луценко пропонували Трампу компромат на Байдена - ЗМІ

Шокін і Луценко пропонували Трампу компромат на Байдена - ЗМІ
Українські генпрокурори "злили" компромат на Байдена. Фото: Ліга

Колишній генпрокурор Віктор Шокін та чинний Юрій Луценко пропонували адвокату президента США інформацію, яка може допомогти команді Дональда Трампа в боротьбі з Джо Байденом на виборах у 2020 році.

Це випливає зі свідчень посередників у спілкуванні адвоката президента США Рудольфа Джуліані та Шокіна і Луценка, мовиться в розслідуванні Buzzfeed.

Посередники із СРСР Лев Парнас та його друг Ігор Фруман організували переговори Шокіна та Джуліані, під час яких Шокін повідомив інформацію про те, що син Байдена працював у компанії колишнього міністра екології Миколи Злочевського.

В 2019 року Джуліані провів зустріч із главою ГПУ Юрієм Луценком, який розповів про те, як американське посольство в Києві допомагало кампанії Гілларі Клінтон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд закрив справу про вручання Лещенка у вибори США: "Я більше не ворог Трампа"

Нагадаємо, "справа Манафорта" також тісно переплелась зі справою про втручання росіян у виборчу кампанію в США. Розслідування спеціального прокурора США Роберта Мюллера щодо того, наскільки чесно Трамп прийшов до влади і яку роль у цьому відіграла Росія, тривало кілька років. І хоча згідно з оприлюдненими висновками Мюллера, змови між штабом Трампа і росіянами не було, прокурор не дійшов однозначного висновку, чи перешкоджав Трамп правосуддю.

Зараз ви читаєте новину «Шокін і Луценко пропонували Трампу компромат на Байдена - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі