вівторок, 05 грудня 2017 13:47

Саакашвілі витягли із автобусу силовиків

Саакашвілі витягли із автобусу силовиків
Міхеіл Саакашвілі вибрався з мікроавтобуса силовиків. Фото: pravda.com.ua

Колишній голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі вибрався з мікроавтобуса, куди його помістили правоохоронці після затримання в своєму будинку по вул. Костьольна, 7 у центрі Києва, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Саакашвілі закликав прихильників піти до будівлі Верховної Ради з вимогою прийняття закону про імпічмент президента.

"Йдемо всі до Ради і вимагаємо імпічменту президента", - сказав він.

"Я закликаю всіх прийти на Майдан і почати процес звільнення країни від Порошенка і його банди. Не треба нічого боятися - нехай вони бояться нас", - додав Саакашвілі.

Після цього разом з прихильниками він вирушив по вул. Костьольній в бік Майдану Незалежності.

На вул. Костьольній відбулася штовханина прихильників політика і правоохоронців.

Колона з кількох сотень людей на чолі із Саакашвілі пройшла Хрещатиком. Водночас до Маріїнського парку прямують нацгвардійці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримання Саакашвілі. У сутичках є постраждалі, поліція застосувала спецзасоби

Зранку 5 грудня до квартири колишнього губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі прийшли з обшуком. Йому оголосили підозру у сприянні поваленню державного режиму.

За інформацією слідства, Саакашвілі фінансував свої акції в Україні за рахунок злочинного угрупування Януковича. Зокрема, від Сергія Курченка отримав близько півмільйона доларів.

У вересні, після незаконного перетину кордону Саакашвілі заявив, що залишив свій паспорт в автобусі, а правоохоронці нібито його вкрали.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі витягли із автобусу силовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі