субота, 27 січня 2018 06:10

Саакашвілі не дасть Порошенку розслабитися

Саакашвілі не дасть Порошенку розслабитися
Лідер партії "Рух нових сил" Міхеіл Саакашвілі збирає "Марш за імпічмент". Фото: НТВ

Лідер партії "Рух нових сил", екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі оголосив про плани проведення 4 лютого нового "Маршу за імпічмент". Востаннє марш відбувався у Києві 17 грудня минулого року.

Про це він заявив в ефірі одного з телеканалів, пише "Інтерфакс".

"4 лютого ми будемо збиратися у Києві о 12:00. Напевно традиційно підемо від парку Шевченка, а потім буде велике зібрання на Майдані. Ми покажемо силу, покажемо, що народ є, і грабувати країну ми далі не дамо", – повідомив він.

Саакашвілі має намір продуктивно використовувати час перебування під домашнім арештом з 22:00 кожного дня.

Політик подумує над тим, щоб організувати в квартирі, яку знімає у Києві, "щось на зразок телестудії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі планує усунення влади: "Петро Олексійович, не на того нарвалися"

26 січня Апеляційний суд Києва визначив Саакашвілі запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту з 22:00 до 7:00, який діє до 5 лютого.

Нагадаємо, Саакашвілі позбавили громадянства в кінці липня, коли він був за межами України. Сам політик повернувся 10 вересня. Він в'їхав на територію України через КП "Шегині", що у Львівській області, хоча збирався зробити це через КП "Краковець". Кордону дістався автобусом і незаконно перетнув його разом з 60 особами. Деякі з них застосовували силу до прикордонників. Суд визнав політика винним у незаконному перетині українського кордону і зобов'язав заплатити штраф.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі не дасть Порошенку розслабитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі