четвер, 25 січня 2018 10:07

Реформи і російська агресія - Порошенко виступив на ланчі Пінчука

 

Президент Петро Порошенко бачить результати проведення реформ в Україні і пишається ними.

Про це глава держави заявив під час виступу на Українському сніданку у Давосі.

"Багато чого сталося за останні півроку. Я вважаю це частиною нашого найбільшого успіху. Напевно, ніхто не очікував, що ми будемо настільки ефективними у наших реформах", - сказав Порошенко.

Він наголосив, що пишається проведенням пенсійної реформи, медичної, освітньої.

"Хочу нагадати, що ми робимо ці кроки в умовах російської агресії. Велика частина нашого ВВП іде на сферу оборони. Десятки тисяч українців постраждали від цього. Ми захищаємо свободу та демократію для Європи та всього світу, зупиняючи російську агресію, щоб вона не лізла далі", - сказав Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Давосі вперше обговорять війну на Донбасі

Під час Всесвітнього економічного форуму у Давосі український бізнесмен і меценат Віктор Пінчук щорічно організовує Українську ланч-конференцію, в ході якої обговорюються тенденції розвитку нашої країни.

Минулого року офіційна українська делегація на сніданок не прийшла через статтю Пінчука в американській газеті The Wall Street Journal, де він закликав Київ піти на компроміси з Росією задля завершення війни. Запропонував тимчасово відмовитися від євроінтеграції й наміру вступити в НАТО. Також провести вибори на Донбасі до встановлення контролю над кордоном із РФ.

Зараз ви читаєте новину «Реформи і російська агресія - Порошенко виступив на ланчі Пінчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі