субота, 26 вересня 2020 02:41

Разумков висловився щодо законопроєкту про медіа

Разумков висловився щодо законопроєкту про медіа
Разумков не підтримав би законопроєкт про медіа. Фото: Зеркало Недели

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков не підтримав би законопроєкт про медіа на найближчому пленарному засіданні.

"Навколо нього (законопроєкту про медіа - ред.) справді багато дискусій. Там, дійсно, є і позитивні речі, але щодо дуже великої кількості положень ми бачимо досить жорстку критику. Станом на сьогодні в тому законопроєкті, який пропонується, багато питань, які я не підтримую", - зазначив Разумков в ефірі телеканалу "Україна 24".

На уточнювальне запитання, чи підтримав би цей документ під час голосування, спікер відповів: "Подивимося, в якому вигляді він буде. Якби голосували сьогодні, то, напевно, ні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальний закон "Про медіа" з'явився на порядку денному Ради

19 травня Верховна Рада відправила до Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики на повторне перше читання законопроєкт №2693 "Про медіа".

Законопроєкт №2693 "Про медіа" зареєстрований у ВР 27 грудня 2019 року. Він пропонує запровадити спільне регулювання у сфері медіа як поєднання функцій та засобів державного регулювання і галузевого саморегулювання.

Зараз ви читаєте новину «Разумков висловився щодо законопроєкту про медіа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі