середа, 07 лютого 2018 10:30

Рада планує засудити КНДР і призначити пенсії родичам Небесної сотні

Рада планує засудити КНДР і призначити пенсії родичам Небесної сотні
У другій половині дня депутати працюватимуть у комітетах, фракціях і групах. Фото: uain.press

На засіданні 7 лютого Верховна Рада планує засудити випробування зброї КНДР, змінити Кримінальний кодекс з метою захисту дітей від сексуальних зловживань та розглянути скасування закону про приватизацію держпідприємств.

У залі зареєструвалися 347 народних депутатів.

Першим у порядку денному стоїть розгляд ратифікацій. Зокрема, угод між Україною та Таїландом, Португалією, Молдовою.

Наступним нардепи намагатимуться засудити випробування зброї масового ураження КНДР. Крім того, розглянуть проект постанови про скасування ухвалення законопроекту про приватизацію держпідприємств.

У першому читанні розглянуть законопроект про призначення дострокової пенсії за віком родичам загиблих під час Революції гідності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опоблок "у прольоті". Рада розблокувала закон про деокупацію Донбасу

Єдиний законопроект у другому читанні на сьогодні - зміни до Кримінального кодексу щодо захисту дітей від сексуальних зловживань та сексуальної експлуатації.

У другій половині дня депутати працюватимуть у комітетах, фракціях і групах.

Напередодні Верховна Рада ухвалила спільну заяву, якою засудила ухвалений у Польщі закон про заборону "бандерівської ідеології" і закликала президента Анджея Дуду вплинути на ситуацію.

Зараз ви читаєте новину «Рада планує засудити КНДР і призначити пенсії родичам Небесної сотні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі