вівторок, 06 березня 2018 11:38

Рабінович запропонував залучити Медведчука до переговорів щодо української ГТС

Рабінович запропонував залучити Медведчука до переговорів щодо української ГТС
Глава політичної партії "За життя" Вадим Рабінович вважає, що Віктор Медведчук є найефективнішим менеджером для ведення переговорів з Росією. Фото: zn.ua

Вадим Рабінович, глава політичної партії "За життя", заявив, що Віктор Медведчук є найефективнішим менеджером для ведення переговорів з Росією.

"Сьогодні президент визнав, що єдиний, хто ефективно веде переговори, - це Медведчук. Спасибі йому ще раз велике! До речі, 2 прикордонника, звільнені днями, це теж заслуга роботи ось такого вдалого тандему, де Порошенко з Медведчуком нормально співпрацюють з Росією з приводу звільнення наших дітей. Добре це чи погано?.. Звичайно, добре", - сказав Рабінович в ефірі "112 Україна".

Також він заявив, що через Медведчука необхідно вести переговори з Росією з приводу української газотранспортної системи. "Дорогі економісти, якщо ви вважаєте, що Медведчук найкращий парламентер з Росією, задумайтеся сьогодні не тільки про полонених. Задумайтеся про те, що в 2020 році наша труба, яка становить одне з національних багатств України, прийде в абсолютну непридатність і нікому не буде потрібна. Треба сьогодні починати акуратно вести переговори через того (Медведчука - ред.) по спільній експлуатації або якогось виходу щодо труби. Інакше в 2020 році ми отримаємо національний металобрухт і будемо співати над ним гімн", - підкреслив політик.

Крім того, він подякував Медведчуку за роботу зі звільнення полонених. "Пан Медведчук, ми з Вами 1,5 року працюємо над звільненням Карпюка. Я зараз з дружиною його зустрічався... Я розумію, що важко, складно, але давайте спробуємо! Давайте разом ще трохи натиснемо і повернемо Миколу Карпюка додому", - зазначив Рабінович.

Зараз ви читаєте новину «Рабінович запропонував залучити Медведчука до переговорів щодо української ГТС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі