вівторок, 13 лютого 2018 10:28

Рабінович - Льовочкіну: Навіщо заперечувати незаперечне? Я у Франції, готовий зробити репортаж з суду

Рабінович - Льовочкіну: Навіщо заперечувати незаперечне? Я у Франції, готовий зробити репортаж з суду
Лідер партії "За життя" Вадим Рабінович заявив, що прес-служба Льовочкіна поширює недостовірну інформацію.

Спроба прес-служби народного депутата від "Опозиційного блоку" Сергія Льовочкіна спростувати інформацію про арешт його вілли в Ніцці французьким судом була зроблена занадто поспішно. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив народний депутат України, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер партії "За життя" Вадим Рабінович.

Політик зазначив, що копії документів, що підтверджують арешт нерухомого майна Льовочкіних у Франції, вже є в розпорядженні засобів масової інформації.

"Не варто було поспішати, пане Льовочкін, через прес-службу спростовувати очевидне. Поспіх оманливий. Досить було зазирнути на мою сторінку в Facebook - і переконатися в наявності документів на арешт французьким судом майна сім'ї Льовочкіних - на фантастичну суму в 1 млрд 800 млн . Ці документи є на руках у десятків або може навіть сотень журналістів", - написав Вадим Рабінович.

Лідер політичної партії "За життя" підкреслив, що прес-служба Льовочкіна поширює недостовірну інформацію, і це можна легко підтвердити репортажем з французького суду, який виніс вказане рішення.

"Навіщо заперечувати незаперечне? Навіщо знову обманювати? Я ось перебуваю у Франції - і готовий спеціально для пана Льовочкіна зробити репортаж з суду, який виніс таке справедливе рішення", - заявив народний депутат.

Окремим постом він також опублікував копії документів з французького суду, про які йде мова.

"Звиклим брехати Льовочкіним", - написав Вадим Рабінович.

Пізніше лідер політичної партії "За життя" повідомив, що за оновленою інформацією нардепу Льовочкіну вже передано всі відповідні документи.

"Пан Льовочкін щойно отримав від свого адвоката (який зв'язався з нашим юристом у Франції) повну інформацію про арешт свого маєтку. Журналістів запрошую на судове засідання. Порадіймо за Україну", - написав Вадим Рабінович на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, вранці 12 лютого під час прес-конференції Вадим Рабінович заявив, що французький суд задовольнив його вимогу і заарештував маєток Сергія Льовочкіна в Ніцці на користь держави Україна. Незабаром інформагенство "Інтерфакс-Україна" опублікувало заяву прес-служби Льовочкіна зі спробою спростування цієї інформації.

Зараз ви читаєте новину «Рабінович - Льовочкіну: Навіщо заперечувати незаперечне? Я у Франції, готовий зробити репортаж з суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі