середа, 25 листопада 2015 12:53

Путін лякає Туреччину зенітними комплексами

Путін лякає Туреччину зенітними комплексами
Комплекс протиповітряної оборони С-300

Росія найсерйознішим чином буде ставитися до інциденту зі збитим в Туреччині Су-24 і використовувати всі засоби для забезпечення безпеки.

Про це заявив президент РФ Володимир Путін.

"Що стосується заходів щодо забезпечення безпеки польотів нашої бойової операції в Сирії, оголошених вчора пропозицій недостатньо. Ми обговорили це з ранку ще з керівництвом міністерства оборони. До Сирії на нашу військово-повітряну базу буде перекинуто комплекс протиповітряної оборони С-300. Сподіваюся, це не єдиний захід, який ми зробимо - буде достатньо для забезпечення польотів", - заявив Путін.

"Хочу сказати, що ми, безумовно, будемо ставитися найсерйознішим чином до того, що сталося, і всі наші кошти будуть використовуватися для забезпечення безпеки", - додав він.

Пізніше Міноборони РФ заявило, що Путін погодився перекинути на авіабазу "Хмеймім" в Сирії, де базується російська авіагрупа, новітні зенітно-ракетні системи С-400.

Нагадаємо, 24 листопада Туреччина збила російський військовий літак, який порушив повітряний простір країни на кордоні з Сирією. Влада країни заявила, що вдалася до таких заходів, захищаючи власні кордони.

Путін заявив, що російський літак збили "посібники терористів".

Зараз ви читаєте новину «Путін лякає Туреччину зенітними комплексами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі