середа, 28 лютого 2018 16:07

Президент згадав про дострокові вибори

Президент згадав про дострокові вибори
Парламент працюватиме, доки будуть реформи - президент. Фото: УНІАН

Президент Петро Порошенко заявляє, що ще не вирішив, чи балотуватися на другий президентський термін.

"Хочу вас розчарувати – ви від мене цього не чули" – заявив він на прес-конференції у Києві у відповідь на запитання про плани йти на наступні вибори президента, пише "Українська правда"

"Рішення щодо участі у виборчій кампанії я буду приймати тоді, коли кампанія розпочнеться. Обіцяю вас про це детально проінформувати", – сказав глава держави.

"Зараз нам треба займатися об'єднанням – всіх політичних сил, суспільства, держави. Я навмисне зробив дострокові парламентські вибори 2014 року, щоб ми мали, як мінімум, майже чотири роки на проведення реформ", – зазначив Порошенко.

"Поки парламент, уряд і коаліція матимуть змогу робити реформи, ми будемо працювати", – заявив він.

Журналістка зазначила: "За останніми соціологічними опитуванням лідирує Юлія Тимошенко. Як Ви збираєтеся з цим викликом справлятися? Що може потенційно означати для країни президентство Тимошенко, чи готові Ви їй програти?".

"Я не хотів би з Вами сперечатися, хто лідирує в рейтингах, бо я займаюся реформуванням держави, реформами оборони, зовнішньою політикою, а не рейтингами. І займаюся цим від самого початку", – заявив Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко прокоментував Мальдіви

Дострокових виборів не буде, будуть чергові парламентські. Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман і спікер Андрій Парубій на спільному брифінгу 28 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Президент згадав про дострокові вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі