середа, 07 листопада 2012 10:52

Голова скандальної 223 ОВК приїздила до Центрвиборчкому і постояла серед мітингуючих

Голова скандальної 223 ОВК приїздила до Центрвиборчкому і постояла серед мітингуючих
Біля ЦВК залишилось тільки 3 десятки осіб. Фото: gazeta.ua

Мітинг біля ЦВК майже розійшовся. Біля будівлі Центрвиборчкому залишилось близько 30 мітингуючих. Вони тримають прапори "Батьківщини" і кілька прапорів УДАРу. Прапорів від "Свободи" немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівці" прийшли на прес-конференцію Пилипишина

На сцені ніхто не виступає, як у попередні дні. З автомобіля грає музика. Представників правоохоронних органів у декілька разів більше, ніж мітингуючих. Вони розміщені біля акції протесту і на подвір'ї ЦВК.

Присутні люди розповідають, що протестувальників має побільшати о шостій вечора, коли сюди знову приїдуть лідери опозиції. Об 11.00 має розпочатися чергове засіданн ЦВК, яка ще не прийняла протоколи з трьої округів.

Щойно біля мітингуючих пройшла голова скандальної 223 ОВК Ольга Гагаріна. Вона вийшла з приміщення ЦВК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Усе вказує на секретаря ДВК, який мав ключ і печатку" - Левченко про зіпсовані бюлетені

Нагадаємо, що вчора ОВК 223 округу почала перерахунок голосів, хоча за словами представників "Свободи" робити це в момент, коли вирішується питання про перевибори, незаконно. На 223 окрузі вже 10 днів не можуть встановити переможця зпоміж "свободівця" Юрія Левченка та самовисуванця Віктора Пилипишина.

Зараз ви читаєте новину «Голова скандальної 223 ОВК приїздила до Центрвиборчкому і постояла серед мітингуючих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі