вівторок, 26 березня 2019 09:16

Порошенку слід остерігатися зради силовиків - Безсмертний

Порошенку слід остерігатися зради силовиків - Безсмертний
Кандидат в президенти Роман Безсмертний застеріг лідерів гонки від спокуси вивести людей на вулиці

Політичне протистояння МВС та СБУ під час президентських виборів може закінчитися здачею силовиками президента Петра Порошенка. Про це заявив кандидат у президенти Роман Безсмертний на YouTube-каналі "Хвиля".

"У Порошенковому "ми йдемо до кінця" кінець може бути різним. Він ще не мав справу з таким фактором як зрада силової машини. Початок цьому вже покладено війною між МВС та СБУ. Річ симптоматична та згубна для будь-якої держави. Це зрештою може закінчитися тим, що його просто здадуть", - вважає він.

На його думку, заяви Порошенка про те, що він ніколи не програвав, можуть призвести до катастрофи не лише особисто для президента, а й для країни.

При цьому Безсмертний застеріг лідерів перегонів від спокуси вивести людей на вулиці.

"Закликаю кандидатів у президенти припинити готуватися до майданів і підписати угоду про те, що вони визнають чесний результат виборів. Бо є зовнішній ворог, який дуже швидко скористається тим, що тут буде черговий майдан", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Порошенку слід остерігатися зради силовиків - Безсмертний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі