пʼятниця, 08 грудня 2017 02:11

Порошенко прокоментував прийняття бюджету-2018

Порошенко прокоментував прийняття бюджету-2018
Президент відзначає, що розвиток країни видно по будівництву доріг, по відновленню рівня життя українців.

Президент України Петро Порошенко подякував всім українцям за розвиток, оборону країни та відновлення рівня життя.

Прийняття бюджету вчасно, 7 грудня, як і планувалось, він коментує так: "Такого давно не бувало. До тридцять першого ще 24 дні, а Верховна Рада вже й бюджет проголосувала!"

Президент відзначає, що розвиток країни видно по будівництву доріг, по відновленню рівня життя українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми стабільно входимо в 2018 рік – Гройсман

"Країна розвивається. Це вже видно й по дорогах. Тому на наступний рік на їхнє будівництво та ремонт заклали 40 мільярдів. Децентралізація й далі збільшуватиме фінансову основу місцевих громад. Стартує президентська ініціатива реанімації сільської медицини, в амбулаторії, ФАПи, швидкісний Інтернет інвестуємо п'ять мільярдів.

Країна починає відновлювати рівень життя. Чергове підвищення "мінімалки" детінізує зайнятість, і, як і цього року, підтягне реальну середню зарплату", - говорить Порошенко.

"Країна обороняється. На армію передбачено 86 мільярдів гривень, що майже на 25% більше, ніж поточного року. П'яту частину бюджету буде використано на озброєння та військову техніку, що на 34% більше, ніж цьогоріч. Все це – результат нашої спільної роботи. Дякую за нього всім українцям", - додає президент.

ВР проголосувала за бюджет-2018 як і планувалось, 7 грудня. Міністр фінансів Олександр Данилюк назвав законопроетк "якісним, ефективним і максимально реалістичним документом, який буде дороговказом розвитку країни".

Зараз ви читаєте новину «Порошенко прокоментував прийняття бюджету-2018». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі