субота, 17 березня 2018 00:05

Порошенко поговорив з Ердоганом по телефону: про що говорили президенти

Порошенко поговорив з Ердоганом по телефону: про що говорили президенти
Порошенко і Ердоган провели телефонну розмову. Фото: 112.ua

Президент України Петро Порошенко під час телефонної розмови з президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом закликав його не визнавати результати нелегітимних виборів у Криму.

Порошенко також сподівається, що турецькі громадяни не братимуть участі в моніторингу виборів президента Росії на тимчасово окупованому півострові, повідомила прес-служба президента.

"Крим - це Україна. І ми розраховуємо на традиційну підтримку з боку Туреччини", - заявив український президент.

Він також подякував Ердогана за незмінну підтримку суверенітету і територіальної цілісності України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори Путіна в окупованому Криму: прокуратура порушила справу

Як повідомляє прес-служба, в ході розмови президенти також узгодили графік подальших контактів на вищому рівні, в тому числі для проведення сьомого засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною і Туреччиною, і висловилися за якнайшвидше завершення переговорів щодо укладення угоди про зону вільної торгівлі між двома державами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Туреччина ніколи не визнає незаконну окупацію Криму

1 березня Верховна Рада звернулася до міжнародного співтовариства не визнавати російські вибори в Криму. Постанову підтримали 255 нардепів. Показово не голосували вся фракція "Опозиційного блоку" та майже у повному складі "Воля народу" і "Відродження".

Зараз ви читаєте новину «Порошенко поговорив з Ердоганом по телефону: про що говорили президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі