неділя, 23 грудня 2012 02:56

"Доки Янукович залишатиметься в "Межигір'ї", йому не довірятимуть"

"Доки Янукович залишатиметься в "Межигір'ї", йому не довірятимуть"
Мабуть, Віктор Федорович не дуже добре знає, що таке Україна, наголошує Федорін Фото: korrespondent.net

Економічний шок для України буде супроводжуватись стрімким падінням попиту на метал на зовнішніх ринках та зростанням цін на газ. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив головний редактор журналу Forbes, Україна Володимир Федорін.

"Курс гривні переоцінений. Влада має віддати його визначення ринку, а самій регулювати тільки інфляцію. В уряду будуть великі проблеми з доходами, виконанням бюджету", - наголосив він.

За словами Федоріна, головне завдання влади на цей період, щоб шок був раптовий і короткий.

"І якщо в 2014 – 2015 роках економіка зростатиме на 7 – 15 відсотків, то бізнес та інвестори побачать: в Україні можна знову вести справи", - зауважив експерт.

Федорін підкреслив, що зараз усе в руках політичного лідера.

"Проте доки Янукович залишатиметься в "Межигір'ї", йому не довірятимуть, хоч би яку економічну політику він запропонував. Таке враження, що він навіть не замислюється про вибори 2015 року. Мабуть, Віктор Федорович не дуже добре знає, що таке Україна. І йому навряд чи вдасться проскочити в другий термін на путінський манер", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Януковича немає, то дорогу ніхто не чистить" - сусіди президента в Межигір'ї

Повне інтерв'ю Володимира Федоріна читайте у журналі "Країна" № 49 (152) за 20 грудня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «"Доки Янукович залишатиметься в "Межигір'ї", йому не довірятимуть"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі