вівторок, 23 січня 2018 12:33

П'ємо вино, стібемося - Парубій розповів про посиденьки "стратегічної дев'ятки"

П'ємо вино, стібемося - Парубій розповів про посиденьки "стратегічної дев'ятки"
Андрій Парубій показав журналістам таємну кухню в кабінеті. Фото: tsn.ua

Перед голосуванням за важливі законопроекти голова Верховної Ради Андрій Парубій приймає у своєму кабінеті керівництво держави.

Про це він розповів "ТСН".

Спікер показав журналістам таємну кухню в кабінеті. Там із представниками так званої "стратегічної дев'ятки" за келихом вина обговорюють актуальні питання.

"Тут ми п'ємо каву... У четвер увечері є традиція білого вина - по келиху. Переважно італійське... Дуже рідко, щоб ми обговорювали щось інакше, ніж політику і порядок денний... Останній бюджет пригадую: Гройсман, Яценюк, Аваков, Бурбак, Герасимов. Вино біле і канапки", - поділився Парубій.

"Часто ми між собою стібемося. Можемо сперечатися, хто кращий спікер. У нас іноді набирається чотири спікери", - додав голова ВР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко зібрав таємну нараду у селі в Карпатах - ЗМІ

"Стратегічною дев'яткою" називають вищих керівників держави, наближених до президента Петра Порошенка. Це керівництво Адміністрації президента, фракції БПП та "Народного фронту", спікер Верховної Ради, генпрокурор, секретар РНБО.

Зараз ви читаєте новину «П'ємо вино, стібемося - Парубій розповів про посиденьки "стратегічної дев'ятки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі