понеділок, 13 листопада 2017 13:28

Парубій озвучив передбачення щодо закону про реінтеграцію Донбасу

Парубій озвучив передбачення щодо закону про реінтеграцію Донбасу
Фото: News24UA

Верховна Рада у четвер розгляне законопроект про реінтеграцію Донбасу, якщо парламентський комітет з питань нацбезпеки та оборони у середу завершить його доопрацювання.

Про це сказав спікер Андрій Парубій на брифінгу після погоджувальної ради.

"Щодо законопроекту про реінтеграцію окупованих територій. Якщо комітет завершить свою роботу, я пропонуватиму у четвер, щоб ми його включили у порядок денний і розглянули", - сказав Парубій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов повідомив про хитрі маневри РФ на кордоні з Україною

6 жовтня парламент затвердив в першому читанні президентський проект закону про реінтеграцію Донбасу ("Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях"). Згідно з ним, керувати операцією на Донбасі буде Об'єднаний оперативний штаб Збройних сил України.

Зараз керування антитерористичною операцією покладене на антитерористичний центр при СБУ. 11 жовтня голова Служби Безпеки України Василь Грицак заявив, що у СБУ немає засобів для керування АТО на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Парубій озвучив передбачення щодо закону про реінтеграцію Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі